Rahmat Harman RAHMAT STORY ™: 08/02/12

Thursday, August 2, 2012

Bulan Lapan Di Sandakan :)

Assalamualaikum..


Pejam celik, buka tutup yang mata tak sedar dah masuk bulan lapan sudah doh !! Wahh.. Bulan yang aku tunggu-2 selama ini, akhirnya kau muncul jugak yaa. hehe ;) Hampir 3 bulan aku menanti kedatangan bulan lapan kena-2 lagi bulan lapan jugak la Hari raya bertambah tidak sabar terus mahu pulang ohh, akhirnya penantian sampai jugak ke tahap klimaks. Bulan lapan adalah bulan aku balik kampung halaman aku 'Sandakan nature city'.. 

OMG ! Rindu gilak aku eh sama suasana keberadaan ku di sandakan. Tak sama betul suasananya kat sini, di sini sudah lah boring gilak babi, tiada kawan lagii tu ulung-2 jo, yang bestnya kat johor ni banyak tempat yang menarik yang boleh dikunjungi tapi yang spoilnya tu pun dapat pegi hujung minggu saja, itu pun kalau family aku kat sini tak busy, kalau busy lagi teruk lah penyakit boring ku nii , lama-2 masuk icu kalik. Hahaha !! Boring doh asyik duduk di rumah saja macam perawan, mahu berjalan tapi belum khatam sepenuhnya dengan jalannya nnt aku sesat neh matik laa aku terzumpa dengan orang asing di sini. Apa tidaknya di sini banjir oh orang asing segala nepal, bangla, vietnam dan myanmar pun ada, huhu..

Meskipun, Johorean best sebab banyak tempat menarik, hatiku tetap mahu balik ke sandakan sebab rindu sama Gentingmas mall dan yang terbaru Habour mall sudah buka ni, wah tak sabar ni mahu wara wiri ke sana. yay. hehe ;) Lagi pun rindu aku dengan family kat sandakan and my kawan poeva tak sabar mahu hang out dengan mereka.. Rindu gilak sudah ni ohh.. Dalam kegembiraan mahu pulang sandakan, terselit rasa sedih jugak oh sebab tak dapat beraya dengan family aku kat johorean ni -.-11 hb August 2012 bersamaan hari Sabtu, InsyaALLAH. Yeayyy !!☺ Terima Kasih Sudi Baca, Like Kalau Suka ☺

 
Copyright © . All Right Reserved by Siti Shahifah