Rahmat Harman RAHMAT STORY ™: 500 Things About Me :D

Wednesday, July 25, 2012

500 Things About Me :D

Rahmat Bin Harman ( Gwen Kassanova Poeva )
  1. Saya Rahmat Bin Harman. (Cantik kan nama aku) Hihi :D
  2. Kalau nama penuh sehingga moyang saya lagu ni, Rahmat Bin Harman Kaimuddin Mamat Kaijuri Rupiee. Neh panjang amat ohh. :B
  3. Panggil saja Mat, berpaling jugak aku tu.
  4. Panggil gwen pun bolehh.
  5. Tapi hanya orang rumah aku saja boleh panggil nama samaran aku Acho. hehe
  6. Lahir 23 April 1991.
  7. No Ic 910423 - 12 - XXXX
  8. Lahir hari Jumatt malam Sabtu.
  9. Tempat Lahir Hospital Besar Tawau.
  10. Dulu aku tinggal di tawau dari bayi sehingga berusia 6 tahun.
  11. Lepas tu baru la pindah kat Sandakan.
  12. Tempat tinggal dulu kat Kg. Forest Sandakan.
  13. Dan pindah ke Tinusa 2 sehingga sekarang.
  14. Suku kaum bugis ikut arwah ayah.
  15. Mama aku berbangsa bajau.
  16. Oleh itu, Bila di campur jadilah Bujau. Haha
  17. Islam agama ku.
  18. Alhamdulillah, bersyukur sesangat sebab lahir-2 sudah jadi Islam :)
  19. Nama bapa aku Harman Bin Kaimuddin.
  20. Hampir 3 tahun sudah bapa aku pergi tinggalkan kami sekeluarga :(
  21. 20 Oktober 2009 :(
  22. Sekarang aku cuma ada mama saja, sayang mama aku ketat-2.
  23. Nama mama aku Rapiah Binti William.
  24. Mama aku seorang yang penyabar. 
  25. Mama aku seorang suri rumah sepenuh masa.
  26. Jumlah adik beradik aku 8 orang.
  27. 6 L 2 P.
  28. Kakak 2, Abang 3 dan Adik 2.
  29. Sekolah Tadika di PASTI kemas berdekatan rumah aku dulu.
  30. Pergi sekolah jalan kaki saja.
  31. Tak perlu naik bas kan dekat.
  32. Sekolah Rendah di Sk Sungai Anib 1 Sandakan.
  33. Darjah 1 - 3 kelas mawar.
  34. Darjah 4 - 5 kelas melati.
  35. Aku kat situ sampai darjah 5 sahaja.
  36. Sebab aku pindah lepas tu.
  37. Aku sambung darjah 6 di Sk Kem Tentera Sandakan dan UPSR kat sana.
  38. Nama kelas aku 6 Bijak.
  39. Sekolah menengah di Smk Taman Fajar Sandakan.
  40. Tingkatan 1 hingga 5 di sana.
  41. Tingkatan 1 - 3 kelas bersih
  42. Masa from 1 aku duduk di antara c Feqree dan Afendi
  43. Dorang selalu buli aku kesian. haha
  44. Aku from 1 memang nakal gila.
  45. Tak suka pakai niktai.
  46. Tak suka takin baju.
  47. Suka datang lewat ke sekolah.
  48. Malas perhimpunan. (3 kali do perhimpunan setiap pagi).
  49. Suka duduk di depan kalau berbaris.
  50. Suka makan berjalan.
  51. Geng ketat aku from 3 si Nik sama Sabri.
  52. Kami duduk sebaris.
  53. Aku duduk tengah-2 antara mereka.
  54. Suka kacau nik sebab dia lucu.
  55. Kami selalu bergaduh. (OMG ! rindunya moment tu)
  56. Tiga-2 tak mahu kalah. haha
  57. Terutamanya c nik. hehe ! (jgn mara nik :P)
  58. Kami bertiga memang popular tym tu. cewahh !
  59. Tingkatan 4 - 5 kelas Amanah.
  60. Ambil kos sains tulen.
  61. Aku ada geng tym from 4 dulu.
  62. Nama geng aku '4.5'
  63. Ahli geng aku saja tahu kenapa group kami nama sedemikian rupa.
  64. Sheila, Eyna, Jea dan Saidah kawan rapat ku masa from 4.
  65. Sekarang pun masih rapat cuma jarang jumpa.
  66. Kami selalu plan nak jalan raya kedua.
  67. Sudah kewajiban kami setiap raya kedua mesti berzumpa.
  68. Sampai sekarang begitu. hihi
  69. Dan sambung tingkatan 6 di Smk Elopura 2 Sandakan.
  70. Ambil kos Sains Sukan.
  71. Saya suka cikgu Adlin sebab dia best giler.
  72. From six aku duduk diantara c Hasri dan Aidil.
  73. Dorang jgk selalu buli aku. Kesian kan ! Hahahahaa.
  74. Nasmi, Hasri, Ucin, Azmie, Ermah, Elyzz, Yusnisah, Fazila, Nirman, Sheila, Kak Erzu, Niena is my Poeva :)
  75. Minat gila subjek MATH !
  76. Sebab belajar math memang best.
  77. Saya tak suka study group, lebih selesa belajar sendiri. Forever alone ! haha..
  78. Malas pergi tusyen tym sekolah menengah.
  79. Rindu dengan cikgu watidah yang ajar saya math tym from 3 dulu. :(
  80. Aku suka warna merah, ungu dan biru.
  81. Tak suka warna oren terang giler.
  82. Tak suka combinasi warna yang terlalu gelap.
  83. Suka warna ceria dan warna warnii ~
  84. Warna campur pun aku suka seperti Hitam + (Dan apa-2 warna kecuali oren).
  85. Suka makan sea food. ( Sotong dan udang )
  86. Suka makan telur mata kerbau.
  87. Suka senyum dengan semua orang.
  88. Pemalu dengan orang tak dikenali sahaja.
  89. Suka menyanyi masa mandi. hehe
  90. Suka kacau orang.
  91. Suka ketawa sendiri.
  92. Suka makan hati.
  93. Tak suka orang cabar aku.
  94. Tak suka yang pecundang.
  95. Cepat touching -.-
  96. Suka cubit pipi orang.
  97. Suka dihadiahkan jam tangan. (Take note! hehe)
  98. Suka kasut converse.
  99. Suka jenama baju GUESS.
  100. Suka seluar Levi's.
  101. Aku nak sangat ada DSLR, dan akhirnya aku dapat jugak.
  102. Dslr aku biasa-2 saja Canon Eos 1100D. Tak secanggih seperti 650D yang touch screen tu. :P
  103. Tapi aku tetap bersyukur, sebab at least aku punya sendiri.
  104. Yang best nya tu, aku beli benda ni hasil titik peluhku sendiri. Sangat ku hargai. :)
  105. Nak sangat lens Dslr yang panjang macam lengan aku. haha :D
  106. Tak suka gantung Dslr kat leher. Rimass !
  107. Lebih selesa gulung di tangan. :)
  108. Aku suka sangat gambar orang. Tapi, tak suka orang amik gambar aku. Pelik? haha
  109. Nak skuter comel warna merah hitam. 
  110. Suka pakai baju kecil tapi tak terlalu pit lah. Agak-2 la jugak. HAHA
  111. Tak suka baju yang besar sangat.
  112. Suka seluar warna hitam.
  113. Suka Jeans tapi tak jarang pakai.
  114. Suka dengar lagu yang menghibur hati ku di kala kesunyian. wakaka ~
  115. Tak suka makan durian.
  116. Tak suka cium bau durian.
  117. Tak suka lalu di gerai yang banyak jual durian.
  118. Sangat anti durian.
  119. Suka makan buah tarap.
  120. Suka makan ayam goreng
  121. Suka minum air sejuk.
  122. Tak suka minum kopi sebab pahit.
  123. Suka minum milo ais.
  124. Kalau minum kat luar suka oder milo ais yang kaw-2 punya.
  125. Saya ada bestfriend yang sangat memahami aku. :)
  126. Saya tak pernah kapel sampai sekarang. Haha
  127. Tapi saya ada first love suda. ( secret ) :3
  128. Tak suka orang plastik.
  129. Tak suka orang jahat dengan kaum yang lemah.
  130. Tak suka orang perampas.
  131. Suka dengan haiwan.
  132. Suka pelihara kucing.
  133. Tak suka dengan binatang seperti lipan. ( Geli ohh)
  134. Tak suka merokok.
  135. Saya tak suka dikongkong.
  136. Saya rajin ikut mood.
  137. Suka makan kuih keria dan sri muka.
  138. Tak suka makan kuih yang dicampur durian.
  139. Tak suka dengar lagu ciptaan kuncidemak.
  140. Tak suka artis AA.
  141. Suka dengar lagu yang lirik nya best dan tak berunsurkan kejahatan.
  142. Tak suka lagu yang terlalu rock gila.
  143. Tak suka tengok lelaki rambut panjang macam perempuan yang boleh di ikat tocang lagi. (mataii)
  144. Seorang yang boros.
  145. Boros tahap gaban.
  146. Kalau boleh satu gedung semua diangkat.
  147. Bila belanja tak ingat dunia.
  148. Suka hati saja nak beli apa, yang penting duit cukup.
  149. Suka perempuan pakai tudung style ana tajimah.
  150. Suka permpuan yang cute dan comel.
  151. Suka perempuan yang pakai lens warna hitam (Big Eyes).
  152. Suka tengok perempuan pakai skirt.
  153. Suka tengok perempuan pakai baju kurung mahupun kebaya. Cantik :)
  154. Suka tengok perempuan yang ada lesung pipit.
  155. Suka tengok perempuan makan.
  156. Tak suka tengok perempuan pakai tudung tapi berseluar pit.
  157. Tak suka perempuan selekeh.
  158. Tak suka perempuan tak sikat rambut dia.
  159. Tak suka perempuan pakai tudung tapi tak pakai anak tudung. Jelek tahu.
  160. Suka perempuan yang baik dan lemah lembut.
  161. Suka perempuan pendek dan comel & tinggi cantik.
  162. Suka perempuan gigi putih dan bibir seksi. Joke ! haha
  163. Tak suka perempuan jalan laju.
  164. Suka perempuan yang gedik tapi bertempat.
  165. Tak suka perempuan lewat bangun.
  166. Suka perempuan yang brutal tapi still nampak kewanitaan'y.
  167. Suka mandi awal sebab itu awet muda. Haha
  168. Tak suka pakai baju yang tiada lengan.
  169. Tak suka pakai topi.
  170. Suka pakai baju yang ada koler.
  171. Suka baju yang bercorak tulisan.
  172. Tak suka pakai baju yang bercorak tengkorak bagai.
  173. Suka online twitter.
  174. Suka tweet apa saja yang aku rasa sesuai di tulis.
  175. Tak suka orang yang kuat sindir aku. :(
  176. Suka orang bercakap terus terang ikut keadaan.
  177. Tak suka orang munafik.
  178. Tak suka mandi tengah malam.
  179. Suka makan sup ayam yang ladanya kaw-2.
  180. Suka makan berkongsi ditalam. Bestnya ! rasa kenikmatan makanan tu :D
  181. Suka hang out dengan poeva aku.
  182. Tak suka kalau orang tengok aku tengah makan.
  183. Tak suka kalau orang cakap yang tak serupa bikin.
  184. Tak suka mulut longkang.
  185. Suka kesihan orang.
  186. Selalu selesma lepas mandi pagi.
  187. Suka pakai boxer. Haha !
  188. Minat cartoon Angry Bird & Oggy and The Cockroaches. . 
  189. Suka tengok wayang komedi kat Astro warna.
  190. Minat giler dengan Johan.
  191. Mahu sangat take picture with Johan. (Bestnya klu dapat do).
  192. Suka tengok movie Naked Weapon.
  193. Suka menjelajah google.
  194. Benci dengan line siput bagai.
  195. Suka ryben.
  196. Tak suka buat kerja separuh jalan.
  197. Pernah kerja sebagai receptionist di Hotel Kensington.
  198. Tak suka suasana yang boring.
  199. Si jojo kawan aku yang paling rapat sekarang.
  200. Dia baik, handsome dan lucu.
  201. Hopely, kami kawan sampai bila-2.
  202. Sebab aku boleh masuk gaya dia.
  203. Suka orang yang rendah diri.
  204. Tak suka orang yang riak.
  205. Tak suka orang tembirang mahu mampus bagai.
  206. Tak suka orang sombong.
  207. Tak suka orang zalim dengan budak kecil mahupun orang tua.
  208. Cepat touching melihat orang tua yang ditinggalkan anak nya.
  209. Suka makan nasi kuning bersama ikan sambal belacan. Perghh !
  210. Suka makan nasi lalap di gerai sabar menanti disebelah gerai goyang lidah.
  211. Tak suka makan nasi briyani.
  212. Suka makan semua masakan mama aku.
  213. Suka makan sayur - sayuran kecuali petai.
  214. Aku pandai masak.
  215. Tapi masak untuk diri sendiri saja. hehe !
  216. Teringin nak jadi chef.
  217. Nak sangat naik kereta api.
  218. Tak pernah langsung naik helikopter.
  219. Nak jadi angkasawan.
  220. Saya suka naik Kapal Terbang.
  221. Saya suka naik Perahu dan Bot.
  222. Saya suka naik Motor.
  223. Saya tak pandai buat keputusan sendiri.
  224. Saya tak percaya diri sendiri.
  225. Saya tak pernah tepati masa.
  226. Saya suka melengahkan masa.
  227. Saya tak suka buat kerja terburu-2.
  228. Suka buat kerja dlm keadaan senang hati.
  229. Tak suka iron baju.
  230. Malas berdiri untuk hidupkan suis.
  231. Tak suka bantal yang nipis.
  232. Suka bantal yang tebal baru selesa.
  233. Tak suka tidur tiada selimut.
  234. Tak suka makan nasi pakai sudu.
  235. Tak suka minum air panas bila makan pedas.
  236. Tak suka makan hati ayam.
  237. Tak suka makan kepala ikan.
  238. Suka makan gula.
  239. Suka makan madu.
  240. Suka makan cheese.
  241. Cake cheese favorite ku.
  242. Tak suka menaip.
  243. Suka menulis.
  244. Suka menconteng.
  245. Tak suka mewarna.
  246. Tak suka melukis.
  247. Tak suka membaca.
  248. Suka mengira.
  249. Suka main jawap kuiz.
  250. Suka aktiviti yang mencabar.
  251. Suka join explores.
  252. Suka tengok acara sukan.
  253. Tak suka ikut perbarisan
  254. Sebab panas dan penat berdiri lama.
  255. Suka ikut acara senaman.
  256. Minat menari.
  257. Pernah jadi juru latih menari.
  258. Tak suka jadi ketua.
  259. Sebab aku tak layak jadi ketua.
  260. Suka jadi ajk makanan.
  261. Tak suka dengan politik.
  262. Suka tentang ekonomi negara.
  263. Tak suka tengok berita.
  264. Suka tengok 999.
  265. Suka tengok acara nyanyian.
  266. Suka tengok pertandingan.
  267. Suka dengan orang yang pandai buat lawak.
  268. Suka orang yang peramah.
  269. Tak suka orang yang over acting.
  270. Tak suka orang makan dalam.
  271. Tak suka orang talam dua muka.
  272. Tak suka orang tikam belakang.
  273. Tak suka orang fitnah saya.
  274. Tak suka tengok orang berbisik depan saya.
  275. Tak suka orang kuat menyindir.
  276. Suka orang ambil berat.
  277. Suka orang yang mesra.
  278. Tak suka orang hipokrit.
  279. Tak suka orang pecundang.
  280. Suka makan udang masak sambal goreng.
  281. Suka tidur di sofa.
  282. Suka tidur depan tv.
  283. Tak suka main game.
  284. Suka online.
  285. Suka jadi stalk.
  286. Nak jadi penyiasat macam detektif conan.
  287. Suka bercakap sendiri.
  288. Suka menghayal dan berangan.
  289. Suka meroyan.
  290. Suka makan biskut tiger.
  291. Suka makan chipsmore.
  292. Suka melancong tempat yang ada air.
  293. Tak pandai berenang.
  294. Tak suka pakai kasut bertali.
  295. Tak suka pakai baju kain dia tebal.
  296. Benci keganasan.
  297. Suka keamanan.
  298. Suka artis bukan melayu seperti Maher Zain Tanuja dan Soo Winchi
  299. Tak suka KPOP.
  300. Minat gilak dengan fazura.
  301. Aku la lelaki yang paling bergembira kalau dapat bergambar dengan Fazura.
  302. Suka cartoon Spongebob.
  303. Aku pernah jadi maskot spongebob tym sukan dulu. Best nyaa !
  304. Tak suka memancing.
  305. Tak suka joging sendiri.
  306. Tak suka jalan cepat.
  307. Suka mesej tym berjalan.
  308. Suka perhatikan orang.
  309. Suka pakai baju yang kolernya bentung V.
  310. Suka pakai baju warna merah, ungu dan hitam.
  311. Tak suka pakai tali pinggang.
  312. Tak boleh jalan kalau rambut aku tak berminyak.
  313. Suka pakai rexona.
  314. Tak suka pakai bedak di badan.
  315. Tak suka pakai bedak di muka.
  316. Tak suka mandi tengah malam.
  317. Saya sayang kakak dan anak buah aku.
  318. Tak suka pegang duit banyak.
  319. Tak suka bawa dompet kalau nak berjalan.
  320. Tak suka colour kan rambut.
  321. Tak suka fesyen rambut belah tengah. ( Jelek ohh )
  322. Suka makan jajan bila boring.
  323. Suka buka peti ais kalau boring.
  324. Suka makan gula-2 hacks.
  325. Suka makan ice cream potong.
  326. Tak suka breakfast kalau pergi sekolah dulu.
  327. Tak suka makan kari yang keterlaluan.
  328. Tak suka orang yang suka menjerit.
  329. Tak suka orang yang berlagak.
  330. Suka jalan sendiri kalau tiada teman.
  331. Nak teman yang selalu take care aku.
  332. Suka tengok perempuan senyum. (Maniss oh)
  333. Suka tengok perempuan pakai baju pink, skirt hitam dan tudung style ana tajima. Cairr aku. hehe
  334. Suka makan coklat cudbry.
  335. Tak suka handphone touch screen.
  336. Tak suka tengok handphone aku lowbet.
  337. Aku seorang penakut.
  338. Aku tak boleh buat keputusan sendiri. (teruk kann)
  339. Aku tak suka anak patung.
  340. Aku suka peluk bantal busuk kalau pergi tidur.
  341. Aku suka aircond.
  342. Aku suka makan Marrybrown compare Mcd dan Kfc.
  343. Suka makan dramstik.
  344. Tak suka makan kepak ayam goreng.
  345. Suka makan kentang goreng.
  346. Suka makan burger, tapi letak lebih sikit sos dan mayonisnya.
  347. Tak suka minum air sambil berjalan.
  348. Tak suka pakai kasut.
  349. Suka pakai sandel.
  350. Minat cheasel dan manchester united.
  351. Minat Italy dan Spain kat eoru.
  352. Suka tengok acara badminton.
  353. Tak suka tengok acara angkat berat.
  354. Teringin nak jadi photographer.
  355. Suka tangkap gambar orang secara senyap tanpa pengetahuannya. hehe :D
  356. Suka tangkap gambar pemandangan.
  357. Suka tengok pelangi.
  358. Saya anti rasuah.
  359. Saya suka berkawan dengan semua.
  360. Saya tak suka tipu diri sendiri.
  361. Suka online guna lappy.
  362. Tak suka online guna handphone.
  363. Saya suka suasana yang sejuk.
  364. Tak suka panas, jadi rimas aku.
  365. Suka naik kereta kalau dia pasang aircond kuat-2 bagaii.. ( wahh syurga do )
  366. Aku seorang yang ego.
  367. Aku cepat sejuk bila dipujuk.
  368. Aku suka merajuk.
  369. Aku seorang yang panas baran.
  370. Suka log in twitter dewasa ini.
  371. Suka Twittering sebab Twitter mmg awesome.
  372. Suka tweet apa saja, meskipun ada org yang suka bush aku. Takpe -.-
  373. Aku rasa boring kalau online facebook.
  374. Sebab banyak orang bajet hot kat sana.
  375. Tak suka orang bajet hot.
  376. Tak orang suka show off harta dia.
  377. Aku mula berblog 250712, baru jew laa.
  378. Aku suka melancong ke mana saja kecuali syria.
  379. Nak ke singapore.
  380. Nak ke Hollywood.
  381. Mahu sangat jumpa Adele, Lady gaga dan Katy perry.
  382. Tak suka justin bibir.
  383. Suka tengok acara pertandingan nyanyi.
  384. Tak suka line yang slow.
  385. Tak suka kalau aku ada mood nak online, di situ line lidut bagai.
  386. Tak suka black out.
  387. Tak suka nyamuk.
  388. Tak suka tidur tiada kipas.
  389. Tak suka orang tengok aku makan.
  390. Tak suka orang tengok aku online.
  391. Tak suka bersms.
  392. Suka call terus.
  393. Tak suka isi kredit.
  394. Tak suka pinjam kat SOS maxis. 
  395. Tak suka line BB maxis.
  396. Suka barang murah tapi kualiti tinggi.
  397. Tak suka orang tipu aku.
  398. Tak suka diet.
  399. Tak suka orang jaga tepi kain.
  400. Yang ke 400 ni aku nak cakap. I LOVE MY FRIEND.
  401. Suka pakai baju melayu.
  402. Tak suka pakai kopiah/songkok.
  403. Suka makan kurma.
  404. Suka tidur siang.
  405. Tak suka tidur awal kalau malam.
  406. Suka bersiar - siar.
  407. Suka tulis huruf 4.
  408. Tak suka baca novel.
  409. Tak suka subjek sejarah.
  410. Tak suka baca buku yang tebal.
  411. Suka baca sinopsis.
  412. Tak suka online pakai mouse best lagi guna jari aku. Hahaha
  413. Tak suka lappy aku bateri dia tak full.
  414. Suka bercerita.
  415. Tak suka suasana yang sunyi sangat.
  416. Suka shopping baju.
  417. Tak pandai pilih pakaian kat pasar minggu.
  418. Suka minum yang bergas dan sejuk.
  419. Suka makan di talam ramai-2.
  420. Suka jalan malam.
  421. Tak suka hidu asap rokok.
  422. Tak suka di suruh-2.
  423. Tak suka di maki hamun.
  424. Tak suka orang cakap aku dupang. (Sial betul orang tuu)
  425. Suka bawa sapu tangan masa sekolah dulu sekarang? kadang-2 laa. hehe
  426. Tak suka tunggu orang.
  427. Tak suka bangun awal.
  428. Tak suka berdiri lama.
  429. Suka bertiarap kalau online.
  430. Suka tidur gelap-2.
  431. Suka makan telur mata kerbau.
  432. Suka makan daging itik masak kicap.
  433. Suka makan ayam berempah.
  434. Suka berkawan dengan orang india dan cina.
  435. Suka pergi kenduri.
  436. Tak suka pergi majlis orang kawin.
  437. APA LAGI YAA??
  438. Suka simpan rasiah.
  439. Suka makan banyak.
  440. Tak suka naik bas dalam tempoh 6 jam keatas.
  441. Suka duduk dekat tingkap.
  442. Tak suka berdiri dalam bas.
  443. Suka orang yang hargai pemberianku.
  444. Suka wish hari jadi orang awal-2.
  445. Benci kalau orang godek dompet aku.
  446. Tak suka orang pentingkan diri sendiri.
  447. Tak suka orang tamak haloba.
  448. Tak suka orang kuat memaksa.
  449. Suka edit gambar bila boring.
  450. Suka ambil tahu tentang close friend aku.
  451. Aku seorang yang cengeng.
  452. Aku malas makan tenga hari.
  453. Aku suka makan malam.
  454. Pandai main congkak.
  455. Pandai main catur.
  456. Aku tidak sempurna, eya yang ini aku tahu.
  457. Tak lurus sebut capital R.
  458. Suka sebut huruf S.
  459. Tak pandai main goft.
  460. Tak pandai main basikal.
  461. Tak pandai buat lawak.
  462. Tak suka bangun sahur.
  463. Suka maafkan orang.
  464. Pandai jaga hati orang.
  465. Suka berharap dengan sesuatu yang kurang pasti.
  466. Aku penyabar.
  467. Aku seorang yang tidak pututs asa.
  468. Aku suka beli barang guna duit sendiri.
  469. Suka berdikari.
  470. Aku kedekut bertempat.
  471. Tak suka naik tangga.
  472. Suka naik lif.
  473. Suka pakai baju putih.
  474. Sangat sedih bila orang yang aku anggap kawan lupakan aku -.-
  475. Tak suka orang yang selalu rendah-2 kan aku -.-
  476. Tak suka orang kedekut.
  477. Selalu mengalah.
  478. Tak suka dengar lagu Jamal Abdillah.
  479. Suka dengar radio.
  480. Tak suka pasang speaker kuat-2.
  481. Pandai buat kek cheese, si jojo yang ajar.
  482. Pandai buat kuih raya.
  483. Pandai bergurau.
  484. Tak suka kalau aku selesma. >.<
  485. Tak suka pergi hospital.
  486. Suka makan goreng pisang.
  487. Suka makan apam balik tapi mesti lebih kacangnya.
  488. Suka makan semua jenis kacang.
  489. Tak suka main bola tapi minat main futsal.
  490. Pandai main hoki dan pernah jadi penjaga gol hoki tym from 2. hehe
  491. Suka dipuji tapi aku tak mintak puji. Haha
  492. Tak suka tengok orang sedih, mesti aku kena ambil tahu jugak -.-
  493. Aku nak pergi mekkah suatu hari nanti., InsyaALLAH.
  494. AKU SAYANG ALLAH !!!
  495. Aku suka tengok mama aku happy.
  496. Aku sayang family aku.
  497. Aku sayang kawan aku.
  498. Terima kasih kerana luangkan masa baca tentang diriku.
  499. Semuanya ini jujur aku tulis yang terlintas difikiran.
  500. Tentang aku? Tiada penghujung. Assalamualaikum. ;)


☺ Terima Kasih Sudi Baca, Like Kalau Suka ☺

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Siti Shahifah